Medicii de la Ambulanţă au fost solicitaţi să intervină în noaptea de luni spre marţi în cazul unei tinere în vârstă de 22 de ani din Gurbediu, care avea hemoragie intensă. Tânăra, în stare gravă, le-a spus medicilor că a fost violată şi a fost transportată la Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie Oradea, unde este sub tratament.

"Într-adevăr s-a constatat o leziune genitală, există urme clare de agresiune. Nu a necesitat operaţie, dar a fost tratată şi este internată la Terapie Intensivă. Va rămâne în spital până starea ei va fi echilibrată", a declarat pentru BIHOREANUL dr. Traian Mureşan, directorul medical al Maternităţii.

Potrivit acestuia, starea femeii este "relativ bună", fiind conştientă şi stabilizată hemodinamic şi metabolic. Ea va fi supusă unui examen medico legal şi unor expertize psihiatrice, deoarece a suferit un şoc.

Poliţiştii orădeni au început o anchetă în acest caz şi au deja un prim suspect. "A fost depusă într-adevăr o plângere în cursul nopţii de luni spre marţi şi avem deja identificat un suspect. Efectuăm cercetări pentru a stabili cu exactitate înprejurările în care s-a comis fapta, urmând ca în final să luăm măsurile care se impun", a confirmat pentru BIHOREANUL comisarul Ioana Indrieş, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

Potrivit procurorului Dorel Moţiu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, tânăra urma să fie audiată în cursul zilei de marţi.