O tânără de 22 de ani din judeţul Bistrița-Năsăud a înscenat un jaf în barul unde lucra, după ce a pierdut 10.000 de lei la păcănele, banii fiind furaţi din încasările localului.

Site-ul Stirileprotv.ro notează că femeia lucra de mai mult timp la un bar din localitatea Şanţ, din Bistrița-Năsăud, iar incidentul s-a petrecut săptămâna trecută, sâmbătă.

Aceasta a profitat de faptul că nu erau camere de supraveghere în local şi a scos toţi banii din casierie, 10.000 de lei, apoi şi-a încercat norocul la păcănelele din local. În mai puţin de o oră însă, i-a pierdut pe toţi.

Ca să scape de belele, a pus la cale un plan. A făcut dezordine în bar, iar apoi şi-a sunat colega plângându-se că a fost lovită şi obligată să dea toate încasările unui tâlhar.

Colega ei de serviciu a sunat apoi la poliţie, iar oamenii legii s-au deplasat la locul faptei. Tânăra n-a reușit însă să fie convingătoare în fața agenților, schimbând detaliile povești de fiecare dată când era chestionată de polițiști, mai scrie sursa citată. 

Într-un final, ea şi-a recunoscut fapta, iar acum ea este cercetată de oamenii legii pentru inducerea în eroare a organelor judiciare.