O tânără în vârstă de 29 de ani din Oradea a fost ridicată de poliţişti şi depusă în Penitenciar, după ce Judecătoria Oradea a condamnat-o la închisoare cu pentru că a scos credite cu acte false.

"Judecătoria Oradea a emis pe numele acesteia un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, fiind condamnată la 3,3 ani de închisoare în regim de detenţie, pentru comiterea infracţiunilor de instigare la înşelăciune în formă continuată, fals material în înscrisuri oficiale în formă continuată şi fals material sub semnătură privată în formă continuată", arată un comunicat transmis joi de purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisar şef Alina Fărcuţa.

Orădeanca a fost depistată şi reţinută în cursul zilei de marţi, de poliţişti, şi depusă în Penitenciar, pentru a-şi ispăşi pedeapsa la care a fost condamnată.

BIHOREANUL a aflat că aceasta se numeşte Babo Angela Roxana.

La o simplă căutare pe portalul instanţelor de judecată, femeia apare inculpată, alături de alte persoane, în mai multe dosare pentru înşelăciune, fals şi uz de fals, părţi vătămate fiind atât persoane fizice cât şi instituţii bancare precum Provident sau OTP Bank.