Sfârşit tragic pentru o femeie în vârstă de 30 de ani, imobilizată la pat. Ea a murit, în noaptea de miercuri spre joi, după ce casa în care locuia a luat foc.

Potrivit maiorului Ciprian Tămaş, reprezentant al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Crişana, incendiul a fost anunţat prin numărul unic de urgenţă 112 la ora 23.36, iar la locul indicat s-au dus două echipaje de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj de prim ajutor calificat de la Săcueni, respectiv echipajul de terapie intensivă mobilă de la Oradea.

Când au ajuns la casa incendiată, unde focul ardea violent şi mistuia acoperişul şi interiorul, pompierii au găsit două persoane, o femeie în vârstă de 45 de ani şi un bărbat de 34 de ani, proprietarii imobilului, pe care le-au evacuat.

Cei doi au fost duşi de urgenţă la spital, femeia suferind arsuri de gradul 2 şi 3 la nivelul feţei şi la membrele superioare, iar bărbatul fiind intoxicat cu fum.

"În urma informaţiilor primite de la proprietari privind existenţa unei alte persoane în locuinţă, echipajele au găsit carbonizată o persoană de sex feminin, în vârstă de 30 de ani, care nu s-a putut autoevacua fiind imobilizată la pat", a declarat Tămaş, joi, pentru BIHOREANUL.

În urma cercetărilor făcute, pompierii au identificat drept cauză probabilă a incendiului o lumânare uitată aprinsă. Focul a distrus 40 de metri pătraţi de acoperiş şi o cameră în totalitate, cu mobilier cu tot.