Sfârşit tragic pentru o tânără în vârstă de 28 ani din judeţul Suceava: Aceasta a murit chiar în noaptea de Ajun, îngheţată, după ce a plecat la colindat.

Potrivit site-ului Libertatea.ro, tânăra din comuna suceveană Vadu Moldovei a fost dată dispărută în noaptea de 24 decembrie. În acea seară ea ar fi plecat la colindat cu un grup de tineri din satul său, iar la un moment dat s-a despărţit de ei.

Tinerii colindători au povestit oamenilor legii că ultima oară ar fi văzută sâmbătă în jurul orei 19, când ea se îndrepta spre o zonă împădurită din comună. Dispariţia femeii a fost sesizată de familia acesteia prin numărul unic de urgenţă 112.

Autorităţile au găsit trupul neînsuflețit al tinerei, luni, în a doua zi de Crăciun, pe un teren din satul Ciumuleşti, din comuna Vadu Moldovei.

Presa locală din Suceava scrie că femeia a fost găsită îngheţată, și cel mai probabil, ea murit în noaptea de 24 spre 25 decembrie.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă. Aceştia nu au găsit însă urme de violenţă pe corpul femeii. Ei suspectează că tânăra a murit după ce i s-a făcut rău şi a intrat apoi în hipotermie.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!