"Femeie, 25 de ani, caut barbat dispus sa ma lase insarcinata in schimbul a 500 de euro, dar sa renunte la toate drepturile asupra copilului''. Aşa sună anunţul postat pe propriul cont de Facebook de o tânără din Timişoara şi preluat de publicaţii precum The Mirror şi Daily Star.

Drept răspuns, mulţi bărbaţi şi-au oferit serviciile şi gratuit, scrie protv.ro. Ranita in dragoste dupa o relatie de sapte ani, autoarea anuntului, care se recomanda Adelina Albu, cere ajutorul unui necunoscut. Nu mai vrea un partener stabil de cand fostul ar fi inselat-o. Asa ca isi doreste un copil doar al ei si a dat anunt pe Facebook: "Decat sa imi pierd timpul cu o relatie fara sens, mai bine platesc. Pentru 500 de euro tu te distrezi, iar eu primesc un bebelus".

Tanara le cerea potentialilor tatici sa-i trimita o fotografie. In doar cateva zile sute de barbati i-au raspuns, unii oferindu-şi serviciile gratuit. De la amanti latino, pana la greci, indieni sau chiar indonezieni.

In Romania, o femeie care isi doreste un copil, dar nu are parter de viata, poate apela la o banca de material genetic. "O asemenea inseminare costa de la 400 la 800 de euro", a dezvaluit dr. Florin Dorneanu, specialist obstetrica si ginecologie.

Doar ca pe langa aceasta suma se adauga si banii pentru diferite consultatii. Adelina a calculat ca ar ajunge la 5.000 de euro, de care nu dispune.