O tânără din Ungaria a fost dată dispărută în Bihor după ce, la finalul săptămânii trecute, a părăsit locuința iubitului său, aflată în comuna Derna, și nu s-a mai întors.

„La 16 ianuarie a.c., în jurul orei 09.10, polițiștii Postului de Poliție Derna din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au fost sesizați că, la 13 ianuarie 2023, în jurul orei 21.10, o femeie de 29 de ani, din Ungaria – NAGYNE KARIKA KATALIN – a plecat voluntar din localitatea Tria, comuna Derna, de la domiciliul prietenului său și nu a mai revenit”, a transmis, marți, Poliția Bihor. 

SEMNALMENTE: înălţime 1,50 m, greutate aproximativ 100 de kg., constituție robustă, faţă ovală, ochi căprui, păr negru, lung, drept. 

ÎMBRĂCĂMINTE: Nu au fost furnizate detalii cu privire la îmbrăcămintea pe care aceasta o purta.

„Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112!”, se mai arată în informarea IPJ.

UPDATE:

Găsită de poliţişti

Potrivit unei informări transmise de purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul şef Alina Fărcuţa, femeia a fost găsită vineri "în jurul orei 17.00, de poliţiştii din Valea lui Mihai, pe raza localităţii bihorene Pocluşa de Barcău".

"Aceasta nu a fost victima vreunei infracţiuni", a transmis Alina Fărcuţa. 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!