Celebrul cântăreț de manele Florin Salam este vizat într-un dosar deschis de Poliția Capitalei pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe, după ce o tânără de 23 de ani l-a acuzat că a agresat-o fizic pe 1 ianuarie, într-un hotel din București. 

„Am făcut atac de panică de dimineață. Deci vă rog să mă credeți chiar nu sunt ok. Pe 1 (n.r. ianuarie), în prima seară a anului, nimeni nu își dorește să i se întâmple chestia asta, adică să îți începi anul așa și mergi la un om care pare, atenție, pare OK și te duci acolo și vezi un monstru”, a spus tânăra care-l acuză pe Florin Salam că a lovit-o, citată de Antena3.ro. 

Potrivit aceleiași surse, fata a spus că ar fi fost lovită în cap și în piept cu un telefon mobil într-o cameră a Grand Hotel (fostul Intercontinental).

Victima ar avea, spune unele surse citate de presa centrală, și un certificat medico-legal care să arate că a fost agresată.  

Surse judiciare au declarat pentru HotNews.ro și pentru că Libertatea.ro că bărbatul reclamat că a bătut-o pe tânără este cântărețul de manele Florin Salam. 

„La data de 1 ianuarie 2024, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 1 Poliție au fost sesizați, prin plângere scrisă, de către o tânără, în vârstă de 23 de ani, cu privire la faptul că, în aceeași zi, în jurul orei 18.30, în timp ce se afla într-o cameră din incinta unui hotel, situat în Sectorul 1, ar fi fost agresată fizic de către un bărbat, în vârstă de 44 de ani. În cauză, a fost întocmit un dosar penal și au fost efectuate verificări la adresa menționată, în vederea administrării probatoriului. Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Secției 1 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, a transmis Poliția Capitalei.

De asemenea, potrivit Hotnews.ro, parchetul Judecătoria Sectorului 1 a anunțat că cercetările în dosarul în care este vizat Florin Salam se fac deocamdată in rem (pentru faptă), fiind vorba despre lovire sau alte violențe.

Presa centrală mai scrie că Florin Salam ar putea fi audiat miercuri în acest dosar.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!