O tănără șoferiță și doi copii au ajuns la spital, vineri după amiază, după ce mașina condusă de femeie s-a răsturnat cu roțile în sus într-un șanț de pe marginea unui drum național din județul Arad.

Accidentul rutier s-a produs pe DN79A, la ieşirea din oraşul Ineu spre Şicula, în jurul orei 16.15. În mașină se aflau tânăra și trei copii, dintre care unul singur a scăpat fără să fie rănit.

Mai multe echipaje de poliţişti, pompieri, medici precum şi un elicopter SMURD s-au deplasat la faţa locului. 

"Din cercetări a reieşit că, o femeie de 26 de ani, din judeţul Bihor, în timp ce conducea un autoturism pe D.N.79 A, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, răsturnându-se în afara părţii carosabile. În urma accidentului a rezultat rănirea conducătoarei auto şi a 2 pasageri, minori, care au fost transportaţi la spital pentru evaluarea stării lor şi acordarea de îngrijiri medicale. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat că şoferiţa nu se afla sub influenţa alcoolului", a declarat pentru BIHOREANUL agentul de poliţie Mădălin Herbei, din cadrul biroului de presă al IPJ Arad.

Celor trei victime li s-au acordat primul ajutor la fața locului, după care au fost transportate la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean din Arad.

Potrivit medicilor, la prima vedere, victimele prezintă traumatisme minore.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!