Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bihor a făcut duminică seara un apel la cetăţenii care ar putea ajuta la găsirea unei fete în vârstă de 18 ani din Săldăbagiu de Munte, care în aceeaşi zi a plecat de acasă şi nu s-a mai întors. Numele ei este Kis Alexandra, are părul şaten şi o înălţime de 1,54 metri.

"Poliţiştii din cadrul Secţiei nr.3 de Poliţie Rurală Biharia au fost sesizaţi la 28 iunie a.c., de familia unei tinere de 18 ani, din comuna Paleu, sat Săldăbagiu de Munte, judeţul Bihor – KIS ALEXANDRA – că aceasta a plecat voluntar de la domiciliu în cursul zilei de 28 iunie a.c., în jurul orei 14.00, şi nu a mai revenit", se arată în comunicatul IPJ.

SEMNALMENTE: înălţime 1,54 m, greutate aproximativ 55 kg., faţă ovală,ochii căprui, ten deschis, păr şaten, drept, de lungime medie, pe gât, în zona cefei, prezintă o pată roşie, în formă de strugure, din naştere.

ÎMBRĂCĂMINTE: Tricou cu mânecă scurtă, vişiniu deschis, colanţi albastru deschis, cu flori multicolore, papuci de cauciuc verzi.

"Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112!", precizează poliţiştii.

UPDATE: 

Tânăra a fost găsită câteva ore mai târziu, în Paleu.