O vânzătoare dintr-un magazin din Pompano Beach, localitate din statul american Florida, l-a invocat pe Iisus când un bărbat a ameninţat-o cu pistolul şi i-a cerut banii din casă, potrivit ABC News.

Calmă, Nayara Goncalves, în vârstă de 20 de ani, i-a vorbit bărbatului despre Isus şi credinţa ei, până când el a plecat, fără a lua niciun ban. Vânzătoarea a declarat apoi că nu ştie de ce a început să vorbescă despre Iisus.

O camera de supraveghere a surprins discuţia dintre Goncalves şi tâlhar, acesta spunându-i femeii că şi el este creştin şi că urăşte ceea ce face.

"Nu te judec. Toţi trecem acum printr-o perioadă grea", i-a spus vânzătoarea. Bărbatul i-a răspuns că este pentru prima dată când face aşa ceva. Ba mai mult, de-a lungul conversaţiei, cei doi au descoperit că merg la aceeaşi biserică.

"Pot să te ajut să îţi găseşti o slujbă", i-a mai spus femeia. El i-a spus că are o slujbă, dar că va fi evacuat dacă nu găseşte 300 de dolari ca să îşi plătească chiria.

Când vânzătoarea i-a arătat banii încasaţi, spunându-i ca ea va trebui să plătească din salariu, bărbatul i-a urat o zi bună. "Să aveţi o zi bună şi Dumnezeu să vă binecuvânteze", a spus el când a plecat.

Purtătorul de cuvânt al poliţiei locale a spus că e "complet unic" ce s-a întâmplat.