Campionatul Naţional de baschet masculin nu a fost, din păcate, prea darnic cu echipele bihorene ale Clubului Sportiv Şcolar LPS în ultima etapă ale categoriei de cadeţi.

Chiar dacă au evoluat pe teren propriu, atât jucătorii de la categoriile de vârstă U15, cât şi cei de la U16 au fost învinşi, de formaţiile similare ale clubului U Mobitelco Cluj.

Vestea bună din această etapă a Campionatului Naţional de baschet masculin vine însă de la juniorii mari ai LPS-ului, care au câştigat duelul de pe teren propriu, din compania timişorenilor de la CSS Bega, scor 68-60.

Elevii profesorului Alin Cureş s-au dovedit prolifici, în special, prin Radu Tebieş şi Ionuţ Bojani, fiecare autor a câte 18 puncte. S-au mai remarcat Ştefan Varga, autor a 14 puncte, şi Andrei Ciordaş, cu 12 puncte înscrise.

Din păcate, jucătorii de la categoria de 15 ani, pregătiţi de Simina Vlad, au cedat cu 29-77 în faţa clujenilor de la U Mobitelco, iar cei de la categoria de 16 ani, antrenaţi de Alin Cureş şi Simina Vlad au fost învinşi cu 72-61 de către echipa a doua a clubului U Mobitelco.

Dacă la prima echipă orădeană cele mai multe puncte le-au reuşit Florian Popa şi Radu Mesaros, câte 8, de la juniorii de 16 ani, s-au remarcat, în special, Alex Hulea, autor a 16 puncte, Ionuţ Bojani, cu 15, şi Ionuţ Mihalcea, autor a 12 puncte.