Frumoasă şi ambiţioasă, fiica secretarului Consiliului Local Oradea Ionel Vila a lăsat târgul natal pentru a deveni star TV.

Deocamdată a ajuns în paginile revistelor mondene ca noua tentaţie a fotbaliştilor, artiştilor şi oamenilor de afaceri din Capitală. Nici nu-i de mirare, după pozele incendiare recent publicate de revista pentru bărbaţi FHM...

Sfărâmătoare de inimi

După ce a terminat acasă Facultatea de Relaţii Internaţionale, Luana s-a înscris la masterat la Cluj, dar a plecat la Bucureşti ca să urmeze Şcoala de Televiziune unde predau vedete precum Teo Trandafir, Alessandra Stoicescu şi Dan Negru. "Vreau să lucrez în televiziune şi Alessandra Stoicescu mi-a recomandat ştirile", spune Luana.

Odată ajunsă în Capitală, fiica lui Ionel Vila s-a trezit însă în paginile ziarelor mondene ca un magnet pentru bărbaţii cu bani, mai ales pentru fotbalişti şi artişti. "Da, m-au căutat dinamovişti, dar nu vreau să spun cine pentru că nu mai vreau scandaluri", se eschivează ea, după ce presa a scris că ar avea o relaţie cu Carmin, fiul lui Marian Ionescu de la Direcţia 5. "E îndrăgostit de mine, dar eu nu am nimic cu el. Suntem doar prieteni", dezminte fata.

E luată!

Angajată să reprezinte imaginea unui salon de bronzat şi pe cea a unei firme de cosmetice, Luana a pozat într-un pictorial apărut în revista pentru bărbaţi FHM, iar de curând a intrat în concursul pentru câştigarea unei apariţii chiar pe copertă. "Am renunţat", susţine însă fata, lăsând să se înţeleagă că n-ar mai fi interesată nici de FHM şi nici de alte reviste similare. "Mi s-au făcut oferte de la Maxim şi Playboy, dar în Playboy sigur nu voi poza!", dă ea asigurări.

Pozele de până acum i-au adus deja destui fani, dar orădeanca zice că are o relaţie stabilă de mai bine de un an. Nu dă numele bărbatului, dar se pare că nu e un fitecine, de vreme ce vrea să-l protejeze. "E cunoscut, dar fuge de presă", motivează Luana. Cât despre relaţia mai veche cu manelistul Gabi de la Oradea, tânăra zice că e o poveste moartă şi îngropată.

Acum vrea să-şi clădească o carieră cu o imagine curată, impecabilă. "Nu aveam şanse să mă realizez în Oradea", explică frumoasa, convinsă că va izbuti în Capitală. Prin forţe proprii...


SEDUCĂTOARE
Luana Vila
Vârstă: 23 ani
Ochi: albaştri
Zodie: Scorpion
Înălţime: 1,61 m
Greutate: 46 kg
Măsuri: 83-61-88
Hobby: shopping, lectura