Şoferi, ca să nu vă enervaţi că staţi blocaţi în trafic ori pentru că trebuie să alegeţi rute alternative, pe data de 23 iulie ocoliţi "din oficiu" zona sensului giratoriu de la intersecţia străzilor Barcăului, Greierului şi Zărandului.

Comisia de circulaţie din cadrul Primăriei Oradea a decis, la solicitarea constructorului, închiderea circulaţiei în zona giraţiei nou create de pe strada Barcăului, pentru o zi, în data de 23 iulie, între orele 8 - 20.

Mai precis, se va interzice accesul auto pe strada Greierului, dinspre strada Barcăului asfaltată (cu numere impare), iar circulaţia se va asigura pe strada Barcăului asfaltată. În loc să meargă pe strada Barcăului, dinspre strada Lipovei, şoferii vor circula pe strada Argeşului.

De asemenea, va fi interzis accesul pe strada Zărandului, de la intersecţia cu strada Furnicii, în loc circulându-se pe strada Furnicii, şi nu se va circula nici pe strada Greierului, de la intersecţia cu Piaţa Devei, ci pe strada Arţarilor. Traseul autobuzului nr. 10 se va devia pe str. Haţegului. Tot pe strada Arţarilor va fi deviată şi circulaţia de pe strada Barcăului, dinspre strada Meşteşgurilor.

"Motivul restricţionării traficului pe aceste artere este aşternerea stratului de uzură", a precizat Primăria.

În cazul în care condiţiile meteo nu vor permite derularea lucrărilor, închiderea circulaţiei se va amâna pentru o dată care va fi comunicată ulterior. "Ne cerem scuze pentru disconfortul creat", a mai transmis Primăria.