Deputatul Daniel Oajdea, propus pentru excluderea din PDL pentru votul în favoarea moţiunii de cenzură a PSD, susţine că a fost dat afară de la întâlnirea dintre Traian Băsescu şi liderii şi parlamentarii PDL, care se desfăşoară, duminică, de la ora 19.00, la Palatul Snagov.

Oajdea a declarat că a fost dat afară de la întâlnire după ce fusese invitat de la grupul parlamentar PDL să participe. "Eu am fost invitat să particip personal de la grupul PDL. Am luat loc în sală şi o doamnă care îl însoţea pe domnul preşedinte Boc a venit şi mi-a spus: «Îmi pare rău că domnul preşedinte a spus că nu puteţi participa la această întâlnire». Şi am plecat, că nu pot să stau cu forţa să fac circ", a spus Oajdea, care a apreciat drept un gest "descalificant şi copilăresc" excluderea sa de la reuniune.

Biroul Permanent Naţional (BPN) al PDL a propus, luni, excluderea deputatului Daniel Oajdea din partid, decizia urmând să fie luată de Consiliul Naţional de Coordonare (CNC).

Deşi nici ea nu şi-a pierdut calitatea de membru de partid, deputata Teo Trandafir a declarat, duminică, că nu a mers la reuniunea PDL de la Snagov, pentru că nu a fost invitată.

Teo Trandafir a votat în favoarea moţiunii de cenzură, ceea ce i-a atras critici din partea colegilor de parttid, unii dintre ei, precum vicepreşedintele Ioan Oltean, pronunţându-se în favoarea excluderii.