Pentru a rezolva situația critică prin care trece FC Bihor în această perioadă, şefii clubului orădean și conducerea Consiliului Județean Bihor, în prezent singurul finanţator al clubului, au avut în aceste zilele mai multe întâlniri cu reprezentanții mediului de afaceri bihorean, cu Federația Patronilor Bihor și cu Asociația Firmelor Bihorene.

Potrivit site-ului FCBihor.ro, în urma acestor întrevederi și discuții, cele două organisme și-au arătat deschiderea totală în privința susțineri și salvării clubului de fotbal fanion al județului, urmând ca în aceste zile să aibă loc întâlniri punctuale cu diferiți oameni de afaceri, „pentru a rezolva urgența, care reprezintă achitarea unei sume importante de bani", după cum a precizat și Radu Silaghi, președintele Asociației Firmelor Bihorene.

Conform clubului orădean, ulterior se va aborda și posibilitatea intrării în Adunarea Generală a Asociaților clubului a altor membri, care ar urma să reprezinte mediul de afaceri.

Pe de altă parte, echipa orădeană de fotbal va continua în acest sfârșit de săptămână seria jocurilor amicale din perioada pregătirilor de iarnă. Astfel, orădenii vor evolua sâmbătă, pe teren propriu, la Stadionul Motorul, în compania arădenilor de la UTA Bătrâna Doamnă. Meciul, care reprezintă cea de-a treia dispută de verificare pentru „roș-albaștrii", este programat cu începere de la ora 11.

În primele două jocuri amicale din această iarnă, FC Bihor a învins, tot la Stadionul Motorul, echipa din liga a IV-a Bihorul Beiuș, cu scorul de 6-0, și a remizat apoi, în deplasare, scor 3-3, cu formația de ligă a III-a, CSC Sânmartin.

Adversara de sâmbătă a orădenilor, UTA Bătrâna Doamnă, activează tot în Liga a III-a, ocupând locul III în Seria a IV-a, după turul de campionat.