Oana Pellea şi Mircea Rusu aduc comedia romantică "Frumos e în septembrie la Veneţia" în sala mare a Teatrului Regina Maria. Piesa va avea loc sâmbătă, 21 martie, de la ora 19.

"Frumos e în septembrie la Veneţia" este una din piesele scurte scrise de Teodor Mazilu, o piesă în care personajele întâlnesc realitatea dorită, dar nu ştiu să o recunoască. Visarea e mai confortabilă, conştientă de lipsa-i de responsabilitate şi de implicare. 

"Îndrăgostiţi de însuşi faptul de a fi îndrăgostiţi, milioane de oameni visează Veneţia. Adriatica bate cu valurile sale malurile de cărămidă ale insulei. Felinarele se aprind unul câte unul, dintr-un tonomat se aude incredibila muzică a lui Lucio Dalla. Totul e ireal de frumos. În mirajul romantismului absolut, o femeie şi un bărbat se redescoperă, aşa cum nu şi-au imaginat vreodată că ar putea fi. Realitatea, mijlocită de vis şi dincolo de vis, este, de fapt, fabuloasă, iar lucrurile pe care abia îndrăznim să le visăm există deja în sufletul fiecăruia dintre noi", transmit organizatorii despre spectacol.

Romantism, umor, pasiune, candoare – toate acestea se regăsesc în martie pe scena Teatrului Naţional Regina Maria.

Biletele sunt disponibile online pe iabilet.ro şi casieria Teatrului.