După ce zile întregi şi-au aruncat cuvinte grele şi ameninţări, joi seară, Oana şi-a cerut iertare de la Pepe, în direct, în emisiunea "Un show păcătos", a lui Dan Capatos. Nu numai lui Pepe i-a transmis scuze şi flori, ci şi mamei sale, cu care vedeta se află de ani buni în procese.

Pentru a putea începe o nouă viaţă, Oana Zăvoranu a decis să facă pace cu toată lumea şi să le ceară iertare celor pe care i-a rănit. "Acest buchet vreau să i-l ofer soţului meu încă, Pepe, pe care am să-l iubesc toată viaţa mea enorm, căruia îi mulţumesc enorm pentru tot ce a făcut pentru mine şi căruia vreau să-i spun că-mi pare incredibil de rău că am greşit, dar m-am îndrăgostit. Îl rog pe Pepe din tot sufletul meu să mă ierte, nu a meritat nimic din ceea ce s-a întâmplat", a spus Oana, în direct.

Dar nu Pepe a fost primul căruia Oana i-a cerut iertare. A dorit, mai întâi, să facă pace cu mama ei. "Unul din principalele motive pentru care eu mă aflu aici este mama mea. Astăzi am înţeles că indiferent ce aş face eu şi cum aş crede eu, ea rămâne tot mama mea şi eu rămân tot fiica ei. Îmi pare rău că am lăsat să treacă atâta timp", a mărturisit Zăvoranca.

Scuzele, însoţite de flori, s-au îndreptat apoi spre familia lui Tudy, în special spre bunicul acestuia, despre care Oana a spus că suferă foarte mult în urma scandalului în urma căruia imaginea nepotului său a fost destul de şifonată.

Ultimul buchet de flori a fost oferit de Oana părinţilor lui Pepe. "Părinţilor lui Pepe, care ştiu că sunt răniţi şi care ştiu că mă urăsc, le cer iertare dacă i-am făcut să sufere", a încheiat Oana.