Artistul orădean Călin Pop, solistul trupei rock Celelalte Cuvinte, a lansat o nouă melodie, "Ochi strălucitori", de pe albumul "Cutia cu secrete", care va apărea luna aceasta sub egida Universal Music.

Noul single, lansat miercuri, este o baladă de dragoste, în care artistul cântă despre ochii unei persoane dragi, care nu ar putea să-l mintă.

"Ochi strălucitori" poate fi ascultată pe YouTube, unde este însoţită şi de un videoclip animat creat de Kante Meister (story, art director) și Bogdan Lascu (draw și animație). În imaginile care se derulează pe parcursul piesei apar zone cunoscute din oraş, precum strada Republicii, Podul Centenarului sau Piaţa Unirii, prin care trece o maşină Dacia 1300.

"Este o plimbare nostalgică cu mașina prin oraș, de la șes până la Dealul Ciuperca", a spus Călin Pop.

Piesa face parte din lista celor de pe albumul "Cutia cu secrete", care va fi lansat în 18 noiembrie, în format digital (prin Universal Music) şi pe CD (prin Loud Rage Music). Numele albumului a fost inspirat de trăirile şi tainele pe care solistul le-a avut în anumite perioade ale vieţii.

Proiectul muzical este completat cu melodii realizate în colaborare cu mai mulţi artişti. Printre ei se numără fiul său Marius Pop, fost chitarist al interpretului Smiley și component al grupului Celelalte Cuvinte, respectiv Toni Dijmărescu şi Flavius Suciu, doi membri ai trupei Reşiţa Rocks, cu care artistul orădean a cântat în mai multe rânduri.

Tot în luna noiembrie Călin Pop, alături de trupa Celelalte Cuvinte, va concerta în pub-ul Moszkva Kávézó din Oradea. Evenimentul poartă numele "Ispita", după albumul lansat în anul 1997 de trupa orădeană sub format de casetă.

c

 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!