Poliţiştii Compartimentului Urmăriri din Oradea l-au găsit, miercuri, pe octogenarul bihorean din Gepiş dat dispărut de familie, după ce a plecat de acasă şi nu s-a mai întors. Bărbatul a fost găsit într-o râpă.

"În urma scotocirilor efectuate pe raza localităţii bihorene Gepiş, pentru găsirea bărbatului de 84 de ani, din comuna Lăzăreni, sat Gepiş, plecat de la domiciliu la 25 mai (caz mediatizat azi, 27 mai), poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale – Compartimentul Urmăriri alături de poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea l-au găsit pe octogenar azi, 27 mai, în jurul orei 11.30, la aproximativ 1,5 km de domiciliu, în pădurea localităţii Gepiş, în locul numit "Valea Boului", într-o râpă", a transmis, miercuri, după amiaza, comisarul-şef Alina Fărcuţa, purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor.

Întrucât terenul în zonă era accidentat, poliţiştii bihoreni au solicitat sprijinul serviciului Salvamont Bihor, pentru scoaterea acestuia din râpă. "Bărbatul a fost transportat la spital pentru investigaţii medicale", precizează reprezentanta IPJ.

Potrivit poliţiştilor, bărbatul nu a fost victima vreunei infracţiuni.