Omul de sport Ion Marin și-a ridicat Primăria în cap! Fostul campion de culturism a făcut săptămâna trecută greșeala să ofere municipalității, gratis, minimum 2 hectare de teren racordate la rețelele de apă și energie electrică, situate pe un amplasament de lângă viitoarea centură a Oșorheiului.

Sportivul a dorit să facă donația pentru ca orașul să poată construi un stadion de 25.000 locuri, mult mai mare decât permite actualul amplasament de lângă Liceul cu Program Sportiv Bihorul, având în vedere că are destul teren și oricum intenționează să construiască și el în acelaşi loc un complex sportiv cu terenuri de tenis și fotbal.

Conducerea municipalității nu doar că a declinat oferta - semn că decizia construirii stadionului cu 15.000 de locuri a fost deja luată, iar consultarea publică lansată de primarul Ilie Bolojan este de formă - dar și-a și amintit că Marin are concesionat de la Primărie terenul de sub baza sportivă 5x5 din Ioșia.

Ca răspuns la oferta acestuia, municipalitatea i-a trimis trei zile mai târziu o adresă prin care îl informa că termenul contractual de concesionare a terenului expiră în iulie 2021, iar Primăria nu intenționează să uzeze de posibilitatea de prelungire a acestuia cu încă 10 ani. Altfel spus, dacă tot are omul teren la Oșorhei, să-și mute baza sportivă acolo...