Inspectoratul de Poliție Județean Bihor a anunțat miercuri după amiaza că șoferul ambulanței care s-a lovit în dimineața aceleiași zile cu un BMW, în Băile Felix, șofa sub influența băuturilor alcoolice. 

„În urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că bărbatul de 47 de ani, din localitatea bihoreană Ștei, care conducea autospeciala implicată în accidentul rutier, prezenta o concentrație alcoolică de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, a transmis comisarul-șef Alina Fărcuța, purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor. 

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă.

Amintim că accidentul s-a petrecut pe miercuri dimineața cu câteva minute înaintea orei 10, DN79, la ieșirea din Băile Felix spre Hidișelu de Jos. În accident a mai fost implicat un autoturism marca BMW, înmatriculat în altă țară. Șoferul mașinii a fost dus la spital în urma impactului. 

Persoanele aflate în autospeciala Serviciului de Ambulanță Județean Bihor, inclusiv un pacient care era transportat la Oradea, nu au fost rănite.

(sursa foto: Facebook / Tractări Pavel)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!