O delegaţie a clubului FC Bihor, în frunte cu preşedintele Şerban Morcan, a plecat marţi spre Lausanne, unde oficialii orădeni vor fi audiaţi, miercuri şi joi, de magistraţii Tribunalului de Arbitraj Sportiv în cazul refuzării acordării licenţei de Liga I de Comisia de Apel a Federaţiei Române de Fotbal.

"Mergem cu încredere şi speranţa că memoriul nostru va fi soluţionat favorabil", a declarat Şerban Morcan înaintea plecării.

Potrivit informării primite de la TAS, până marţi Federaţia Română de Fotbal trebuia să-şi spună punctul de vedere în acest caz, iar miercuri şi joi au loc audieri.

Până la începutul campionatului Ligii I, pe data de 22 iulie, cele trei cluburi în cauză, FC Bihor, Poli Timişoara şi Gloria Bistriţa vor primi răspunsul de la TAS în privinţa memoriului depus. Este însă foarte posibil ca acest răspuns să survină chiar în cursul acestei săptămâni, după audieri.

Până atunci însă, marţi, de la ora 18, la Stadionul Municipal "Iuliu Bodola", FC Bihor şi Poli Timişoara se întâlnesc într-un joc amical. Intrarea spectatorilor este liberă la această partidă.

Într-o altă ordine de idei, deşi în presa centrală jucătorul formaţiei Gaz Metan CFR Craiova, Cătălin Niţă, declară că va semna cu FC Bihor, oficialii clubului orădean nu confirmă această informaţie.