Berăria artizanală Bers Nova de lângă Oradea va sărbători în stil propriu OktoberFest, un festival tradițional nemțesc. În cadrul „OktoBERSfest - Cel mai spumos eveniment din Vest" – cum i-au spus organizatorii evenimentului – oaspeții berăriei se vor putea bucura de preparate culinare în stil bavarez, de multă bere, dar și de muzică live și concursuri. 

„Între 30 septembrie și 2 octombrie, curtea fabricii de bere Bers Nova (n.r. – din Parcul Industrial Borș) se transformă într-un colțișor cu iz bavarez. Adună-ți gașca iubitoare de bere și haideți să descoperiți experiența OktoBERSfest!”, au transmis organizatorii.

În cadrul festivalului va fi lansată noua bere Negru Vulturar, vor fi seri cu muzică live - spun organizatorii „în format interactiv”, așadar este de așteptat ca menestrelii să se plimbe printre petrecăreți și chiar să-i provoace să cânte -, concursuri tematice, precum și un „kids corner”, adică o zonă adaptată pentru copii. OktoBERSfest va avea și un cort acoperit, pentru a-i proteja pe petrecăreți. 

Pe lângă bere, vor fi și preparate culinare interesante, atât produse din carne, cât și din patiserie. Gazdele de la Bers Nova vor anunța mai aproape de data evenimentului programul exact, precum și invitații. 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!