Fostul director al Colegiului Naţional Emanuil Gojdu, Florin Nicoară, nu s-a lepădat doar de funcţia pe care a avut-o în şcoală.

Bihorel a aflat că profesorul, care era membru PNL Bihor din 2012, a demisionat din partid, convins că însuşi şeful organizaţiei judeţene, Ilie Bolojan, ar fi complotat pentru mazilirea lui astă-primăvară, dar şi nemulţumit că tot PNL l-a "executat", prin controlul Ministerului Educaţiei care a scos la iveală că a transferat ilegal în colegiu copiii unor VIP-uri locale.

Nicoară n-a pierdut însă timpul degeaba şi deja s-a înscris în alt partid, mai precis în USR, pentru care a semnat adeziunea de membru de câteva săptămâni. Dincolo de penibilul că "partidul oamenilor noi" se umple de "oameni vechi", mai jenant este că Nicoară bifează al patrulea partid din CV, după ce în trecut a mai fost membru în PSD şi în PDL.

Bihorel a aflat că, înainte de a se înscrie în USR şi când acest partid încă era la guvernare, Nicoară a cerut sprijin ca să devină... inspector şcolar general. Noroc cu spargerea coaliţiei, că poate îl şi promovau!