Pe 15 ianuarie, de la ora 19, Casa de Cultură a Municipiului găzduieşte spectacolul "Sunt ani la mijloc", organizat de Rock Filarmonica Oradea, cu ocazia împlinirii a 161 de ani de la naşterea poetului Mihai Eminescu.

Concertul va fi susţinut de soliştii Florian Chelu, Lăcrimioara Deac, Iuliana Băican Chelu, Alexndrina Chelu, Emil Sauciuc, Mircia Covaci, Matyas Zsolt Imre, dar şi David Bryan, reprezentant, alături de trupa Hotel FM, al României la Eurovision 2011.

Artiştii vor interpreta poezii orchestate de Florian Chelu în opt limbi: română, engleză, franceză, rusă, spaniolă, italiană şi maghiară. "Este vorba despre poezii orchestrate de tatăl meu în urmă cu zece ani, dar care nu au apărut pe vreun CD în limbile străine, ci doar în română. Fiecare solist va cânta într-o limbă", a spus Alexandrina Chelu.

Printre poeziile care vor putea fi auzite pe scena sălii Arlus se numără "Odă în metru antic", "Şi dacă... ", "Criticilor mei" sau "La Steaua". Intrarea la spectacol este gratuită, în limita locurilor disponibile în sală.