Performanţă formidabilă a fotbalistului orădean Claudiu Keşeru, vineri seară, în meciul Steaua-Pandurii Târgu Jiu, încheiat cu scorul 6-0.

Atacantul a făcut spectacol, marcând toate cele şase goluri din timpul meciului! El a înscris în minutele 23, 26 (penalti), 34, 64, 82 şi 85.

"Încă nu conştientizez ce s-a întîmplat. Ţin să le mulţumesc tuturor colegilor mei care m-au servit în această seară. Am mai reuşit odată să dau patru goluri, dar mai mult de atît nu credeam că pot", a declarat Keşeru, după meci, pentru Look TV.

Fotbalistul orădean a mai spus că acest meci ajută echipa pe plan psihic, pregătind-o pentru meciul de marţi, cu Ludogoreţ, în play-off-ul Ligii Campionilor. "Nu am încercat să demonstrez absolut nimic conducerii, am încercat doar să-mi fac datoria. Nu ştiu ce să spun despre o eventuală convocare la naţională, domnul Piţurcă ştie cel mai bine. Eu o să încerc să îmi fac în continuare datoria faţă de club", a mai spus Keşeru.

Atacantul Stelei a reuşit, astfel, o performanţă care nu mai fusese atinsă de peste 20 de ani. Potrivit gsp.ro, ultimul fotbalist de Liga 1 care reuşise acest lucru era Marian Popa, jucător al Farului Constanţa, care a marcat şase goluri în poarta celor de la Oţelul, în 1993, într-o partidă terminată 6-3.