EVENIMENTUL ANUAL OPEL 24h: 12-13 MAI 2017.

Vino la Opel West Oradea să faci cunoştinţă cu noua ta maşină!

Program special de lucru: Vineri (12 mai) 09:00-21:00 şi Sâmbătă (13 mai) 09:00-21:00

TE AȘTEPTĂM CU PREȚURI SPECIALE PENTRU VEHICULELE ȘI SERVICIILE OPEL:

-Astra sedan turbo – preț special 10.860 euro cu TVA și prima de casare incluse*

Aceeaşi prezență carismatică, cu un motor mai puternic și manevrabilitate sporită.

Prețul este valabil pentru motorizarea de 1.4i, 140 CP, cutie de viteze în 6 trepte și echipare Enjoy.

-Opel Corsa – preț special de la 7.563 euro cu TVA și prima de casare incluse*

Preţul este valabil pentru motorizarea de 1.2, caroserie 5 uşi şi nivel de echipare Enjoy.

-Preţuri speciale pentru maşinile aflate în stoc.

-0% dobândă**: Finanțare avantajoasă pentru contractele încheiate prin Impuls Leasing sau Cetelem, în cadrul evenimentului Opel 24h.

-Card Asistență rutieră: doar 48 lei fără TVA pentru cardurile de Asistență rutieră înregistrate în perioada evenimentului Opel 24h.

-25% reducere la accesorii auto: Opelul tău merită un upgrade! Personalizează-ți mașina exact așa cum îți dorești, cu cel mai bun discount la accesorii.

-20% reducere la CASCO: Depășește fără stres orice situație neplăcută: ai reducere de 20% pentru asigurarea CASCO încheiata prin Opel – Allianz pentru autovehiculele Opel achiziționate sau comandate în perioada evenimentului Opel 24h.

VEZI AICI OFERTELE SPECIALE OPEL!

*Prețuri recomandate cu TVA și prima de casare incluse, sub rezerva si începând cu data acceptării dealerilor Opel participanți ca producători validați în cadrul Programului Rabla 2017 derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru mediu, prin înscrierea lor pe site-ul AFM, precum și sub rezerva îndeplinirii de către client a tuturor condițiilor impuse de Ghidul PSIPAN 2017. **Campanie valabilă în următoarele condiții de finanțare în Euro: dobândă fixă 0%, avans de la 10%, perioadă maximă de finanțare de 60 de luni. Oferta este supusă termenelor și condițiilor finanțatorului.

(Advertorial)