Astra Sedan Turbo 1.4i 140 CP de la 11.158 Euro cu TVA şi Prima de casare incluse!

Aceeaşi prezenţă carismatică, cu un motor mai puternic şi manevrabilitate sporită.

Preţul este valabil pentru motorizarea de 1.4i, 140 CP, cutie de viteze în 6 trepte şi echipare Enjoy.

Opel Astra Sedan echipat cu motorul turbo de 1,4 litri pe benzină şi 140 CP este cea mai solicitată versiune de pe piaţa românescă a popularului sedan de clasă compact.

Autoturismul are o lungime de 4,658 m, lăţime de 1,814 m şi înălţime de 1,476 m, un ampatament de 2,685 m şi un spaţiu interior generos. Portbagajul are un volum de 460 litri, iar prin abatarea fracţionată a scaunelor din spate în raport de 60:40, volumul portbagajului poate fi sporit până la maxim 1.010 litri.


Crossland X 1.2i 81 CP de la 11.149 Euro cu TVA şi Prima de casare incluse!

Creat pentru tine. Muncă, relaxare, timp pentru noi, pentru mine… Crossland X este gata pentru orice datorită flexibilităţii sale excepţionale, inovaţiilor de top & designului de SUV.
Preţul este valabil pentru motorizarea de 1.2i, 81 CP şi echipare Enjoy.

Euro NCAP a anunţat premiile "Cel mai bun din clasa sa în 2017" şi Opel Crossland X, crossoverul din segmentul B se alătură grupului exclusivist, fiind declarat câştigător la categoria sa. În cadrul clasamentelor de siguranţă publicate în noiembrie anul trecut, Euro NCAP a acordat Crossland X punctajul maxim de cinci stele la cele patru categorii evaluate: protecţia adulţilor, protecţia copiilor, protecţia pietonilor şi sistemele de asistenţă pentru siguranţă. Crossland X s-a descurcat excelent în special în cadrul testelor de impact lateral, unde a obţinut punctajul maxim atât în ceea ce priveşte protecţia adulţilor, cât şi a copiilor.


Grandland X 1.2i 130 CP de la 14.685 Euro cu TVA şi Prima de casare incluse!

Toate nivelurile de echipare ale noului Grandland X utilizează spaţiul în mod inteligent şi oferă lux de primă clasă.
Preţul este valabil pentru motorizarea de 1.2i, 130 CP şi echipare Enjoy.

Cel mai bun din clasa sa: Opel Grandland X a câştigat premiul Off Road.

Familia de SUV-uri Opel este foarte populară în rândul cititorilor revistelor Off Road şi SUV Magazin. Cititorii au votat deja elegantul şi sportivul Opel Grandland X drept cel mai bun autovehicul din segmentul său în cadrul Premiilor Off Road 2018. Este prima dată când cititorii şi-au putut vota autovehiculul preferat în segmentul 2WD-SUV, Opel Grandland X lăsându-i în urmă pe ceilalţi unsprezece competitori.

OPEL WEST este alături de tine şi la final de an 2018, în Programul de Stimulare a Înnoirii Parcului Auto Naţional.

Consilierii noştri sunt pregătiţi să te ajute în alegerea maşinii dorite şi la casarea vechii tale maşini.

Contactează-ne acum online sau ne poţi suna la numărul de telefon: 0359420420.

(Advertorial)