Orădenii se află în fața unei oportunități remarcabile de a-și transforma ideile inovatoare în proiecte de succes. Competiția Startarium „Românii sunt antreprenori” a fost lansată pentru a descoperi și recompensa cele mai promițătoare inițiative de afaceri din întreaga țară, punând la bătaie premii în valoare totală de 100.000 de euro, nerambursabili.

Sub sloganul „Dacă ideea ta este un unicorn nedescoperit?”, competiția își propune să identifice și să sprijine „unicornii” – acele idei unice care au potențialul să transforme lumea afacerilor. Orădenii și oamenii din întreaga țară, care au deja un business sau au doar o idee de afacere, însă nu și o societate înființată încă, sunt încurajați să se înscrie până pe 12 noiembrie pentru a câștiga unul dintre premiile oferite de „Românii sunt antreprenori”.

Un video de 60 de secunde îți poate aduce premii în bani la „Românii sunt antreprenori”

Secțiunea „Ideea ta” este deschisă tuturor celor care au idei de afaceri promițătoare și care își doresc unul dintre cele 10 premii în valoare de 1.000 de euro fiecare. Ca să te înscrii în această secțiune trebuie să încarci în platformă un video pitch de maximum 60 de secunde. După validare, ideea ta este expusă online, iar publicul votează ideile cu real potențial până pe 1 decembrie. 

Secțiunea reprezintă o oportunitate unică pentru cei care vor să aleagă calea antreprenoriatului de a primi feedback direct de la public, de a înțelege dacă produsul sau serviciul pe care vor să-l ofere rezonează cu audiența și de a câștiga premii.

Fonduri de 90.000 de euro, nerambursabili, pentru businessurile existente

Pentru antreprenorii care doresc să își transforme viziunile în realitate și să obțină finanțarea necesară, există o oportunitate deosebită oferită de competiția „Românii sunt antreprenori” organizată de Startarium, o inițiativă Impact Hub Bucharest și ING Bank, susținută de Pluxee. Competiția are două categorii:  

Startup: Dedicată afacerilor la început de drum, cu o vechime de 1-3 ani. În această categorie, businessurile clasate pe locul 1 și 2 primesc finanțare de 20.000 de euro, respectiv 10.000 de euro.

Running Ops: Dedicată afacerilor deja consolidate, cu o vechime de peste 3 ani. Această categorie vizează companiile care au demonstrat deja valoarea pe care o pot aduce în piață și pune la bătaie premii de 40.000 de euro, pentru locul 1, și 20.000, pentru locul 2.

Pentru a se înscrie în categoriile Startup și Running Ops, antreprenorii sunt încurajați să completeze un formular online și să trimită un Pitch Deck convingător despre afacerea pe care o conduc. Cele mai promițătoare afaceri vor fi analizate după criterii precum oportunitatea de piață, modelul de afacere, sustenabilitatea pe termen lung, precum și impactul în comunitate și mediul înconjurător.  

Orădeni, nu ratați șansa de a vă înscrie în competiția „Românii sunt antreprenori”. Mai multe informații puteți afla accesând https://startarium.ro/rsa.

Mult succes!

(advertorial)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!