În cartea "Oprah", autoarea Kitty Kelly susţine că sub masca celei mai influente femei din Statele Unite se ascund secrete şocante. "Oprah are multe secrete şi îşi doreşte să controleze totul. Se vede ca o "marcă" şi vrea să controleze tot ce se scrie despre ea", a declarat Kitty Kelly.

Autoarea susţine că Oprah s-a prostituat în tinereţe şi că a plătit o avere pentru ca asta să nu iasă la iveală. Mai mult, celebra realizatoare TV ar fi simulat o relaţie cu un bărbat pentru a ascunde că ea este, de fapt, lesbiană, dorind, astfel, să pară normală în faţa admiratoarelor ei, majoritatea femei casnice. "Vernon Winfrey (n.r. tatăl lui Oprah) crede că Oprah este implicată total în munca ei, în construirea impreriului ei şi în câştigarea banilor. El crede că lucrurile acestea sunt mai importante decât o relaţie, cum ar fi o căsnicie", declară Kitty Kelly.

Autoarea biografiei, care nu este una autorizată - probabil de aceea îşi permite să facă asemenea dezvăluiri - susţine că Oprah şi-a clădit imperiul de un miliard de dolari pe minciuni. Ea ar fi inventat toate poveştile despre abuzurile sexuale la care a fost supusă şi ar fi exagerat enorm sărăcia în care a fost crescută, doar pentru publicitate.

"Este cea mai cunoscută femeie din lume. De fapt, Good Housekeeping tocmai a făcut un sondaj şi a aflat că este cea mai admirată femeie de pe faţa pământului", a spus Kitty Kelly.

Aceasta susţine că mai are o bombă pentru Oprah, susţinând că a aflat şi cine este tatăl biologic al vedetei TV. Dar nu spune nimic, pentru că a promis să ţină secretul.