Electrocentrale Oradea a anunţat, printr-un comunicat de presă, că în perioada 8 - 16 iunie, se va întrerupe livrarea apei calde de la punctele termice 509, 516 şi 910, datorită lucrărilor ce se vor face la racordul tehnic primar comun din intersecţia străzilor Oneştilor şi Tudor Vladimirescu.

Astfel, vor rămâne fără apă caldă timp de opt zile orădenii care locuiesc în zona Pieţei Devei şi străzile adiacente, în zona Poligrafiei şi pe partea stângă a Căii Aradului, în sensul de ieşire din oraş.

"De asemenea se va întrerupe şi livrarea agentului termic primar la consumatorii racordaţi direct la reţeaua primară, în perimetrul format de aceste zone", se mai arată în comunicatul Electrocentrale, care îşi cere scuze orădenilor pentru disconfortul creat.

Totodată, nici orădenii care locuiesc în perimetrul format din străzile Cazaban, Oneştilor, Lăpuşului şi Erofte Grigore nu au apă caldă până pe 11 iunie.

UPDATE: CET a revenit, luni, cu un comunicat de presă în care a anunţat că, datorită pregătirii lucrărilor de reabilitare a reţelelor termice secundare aferente, miercuri şi joi se sistează furnizarea apei calde livrată de punctele termice PT 702 şi 718. Astfel, vor fi afectaţi consumatorii de pe străzile Iuliu Maniu, Samuil Micu Klein, Avram Iancu şi Mihail Kogălniceanu.

Totodată, alte trei puncte termice - 817, 819 şi 838 - vor rămâne fără apă caldă în perioada 9-18 iunie inclusiv, pentru continuarea unor lucrări de reparaţii capitale la racordul de transport agent termic primar care le deserveşte. "Vor fi afectaţi consumatorii situaţi în zona străzilor Griviţei şi C-tin Dobrogeanu Gherea", se arată în comunicatul Electrocentrale.