Lumea nu mai are nervi de ei... Un grup de activişti ai PSD, aflaţi în campanie electorală, au fost primiţi cu ostilitate la Bratca, unde au descins sâmbătă la piaţă. Un localnic susţine că agenţii electorali au devenit la rândul lor violenţi, când au văzut că sunt apostrofaţi şi filmaţi, lovindu-l pe un sătean peste telefonul mobil.

„Propaganda PSD-ului în localitatea Bratca nu a fost primită de cetăţeni”, a scris pe Facebook Dorel Suciu, acesta precizând că, „văzându-se încolţiţi de oameni care le-au aruncat vorbe grele”, pesediştii „au devenit violenţi, agresând mai mulţi cetăţeni”.

„O persoană care făcea parte din grupul lor a lovit cu pliantele un cetăţean care fillma în spaţiul public, căzându-i telefonul pe jos”, mai arată omul, făcând un apel pe internet la martori care au înregistrat actul de agresiune să ofere imagini şi informaţii despre identitatea celor agresaţi, „pentru a face plângere la Parchet”.

Dorel Suciu a publicat pe contul său câteva imagini şi cadre video în care se văd membrii grupului PSD împărţind materiale electorale în piaţă, dar nu apare nicio scenă violentă.

În schimb, autorul filmării îşi arată, într-adevăr, nemulţumirea cu privire la acţiunea electorală, folosind cuvinte grele la adresa activiştilor. „Gunoaiele astea... în mama lor de hoţi! Ponta, da, o dat. De când or venit ăştia, nu or dat nimic. Dăncilă şi ăştia ne-o scăzut salariu’... Or venit hoţii în piaţă, intră penalii în piaţă”, se aude pe înregistrare.

“Aşa au fost primiţi Ciuma Roşie în piaţa din Bratca, cu aceste aplauze minunate. Şi vor apărea altele...”, avertizeză Suciu pe Facebook.