Suprafața de joc din Oradea Arena s-a transformat într-un uriaș ring de dans, în acest sfârșit de săptămână, sala polivalentă găzduind concursul internațional de dans ORRO, organizat de clubul orădean Exclusive.

Peste 1.000 de dansatori din 25 de țări dau tot ce au mai bun, fiind evaluați de arbitri de top din străinătate, nu doar de recunoscuți de organizațiile de profil, ci și faimoși în eleganta lume a dansurilor. Printre ei se numără și faimosul Mihai Petre, cunoscut românilor și de la emisiunile televizate.

ORRO International Dance Championship are loc sub egida federației internaționale de dans, astfel că toți sportivii înscriși încercă să câștige unul din trofeele competiției. În dans, fiecare concurs câștigat aduce echipei puncte și, implicit, o poziție mai bună în clasamentul internațional.

Sportivii prezenți la ORRO concurează, pe categorii de vârstă, la secțiunile ce includ dansurile latino-americane, adică samba, cha-cha, rumba, paso doble și jive, și la cele standard: vals lent, vals vienez, tango, quickstep, slow fox.

Cu ținute specifice, elegante și strălucitoare, perechile au zâmbit mereu și au reprodus mișcările exersate de nenumărate ori, ca să fie bine punctate de arbitrii înșirați de-a lungul ringului de dans. Din tribune i-au urmărit rude și prieteni, alți concurenți sau orădeni pur și simplu curioși de concursul internațional găzduit de orașul lor.

Duminică, în ultima zi a competiției, probele încep la ora 9, iar galele finale sunt programate de la ora 20. Prețul unui bilet de acces pentru spectatori este de 70 de lei.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!