La inaugurare, pe lângă oficialităţi locale - prefectul Gavrilă Ghilea, subprefectul Claudiu Pop, primarul Ilie Bolojan şi vicele Gheorghe Carp - şi reprezentanţi ai firmei Selina, a fost prezent şi şeful Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Cluj, Ion Pantelimon.

Chiar dacă cele 24 de milioane de lei cuveniţi pentru această lucrare, la care se adaugă alte 14 milioane pentru o porţiune de centură de pe Densuşianu, nu au ajuns la constructor, directorul general al firmei Selina, Beniamin Rus spune că este convins că acest lucru se va întâmpla. „În continuare, în funcţie de vremea de afară, vom efectua lucrări de mai mică anvergură, urmând ca, la primăvară, îndată ce condiţiile meteo ne vor permite, să aşternem şi stratul de binder, respectiv cel de uzură", a declarat Rus.

Rând pe rând, cei invitaţi au ţinut să adreseze mulţumiri tuturor celor implicaţi în această investiţie, începând cu constructorul şi încheind cu Guvernul şi Ministerul Transporturilor.

În plus, primarul Ilie Bolojan a spus că, împreună cu Poliţia Rutieră vor trece imediat la instalarea semnelor de circulaţie şi a marcajelor, pentru a optimiza circulaţia în zonă. Nu în ultimul rând, el a ţinut să îi liniştească pe locuitorii zonelor pe unde a trecut traficul greu în acest timp că în cel mai scurt timp vor fi reparate gropile cauzate de circulaţia camioanelor pe aceste străzi.