Pe 14 și 15 mai, Oradea va fi capitala dansului sportiv. La sala polivalentă din oraș se vor aduna cel puțin 300 de perechi de dansatori din toată țara, care vor concura în cadrul Cupei Exclusive Oradea 2022.

Cupa este organizată de Centrul de Dans Exclusive, condus de Florin Culda și Oana Veszi, care „doresc să readucă în  Oradea eleganța specifică dansului sportiv, să ofere comunității noastre bucuria de trăi la maxim viața, de a beneficia de un act de cultură intens, de a participa activ la educarea viitoarelor generații”, după cum se arată într-un comunicat de presă al clubului.

Orădenii vor avea ocazia să-i vadă performând pe unii dintre cei mai buni dansatori din România, competiția urmând să aibă loc sub egida Federației Române de Dans.

Acest eveniment oferă un cadru ideal în care tinerii sportivi au ocazia să demonstreze publicului larg cine sunt, să își etaleze talentul, să își valorifice munca depusă în cadrul antrenamentelor. Pe de altă parte, dorim să implicăm publicul, participanții la spectacol într-o activitate care educă spiritul, bunul gust, bunele maniere, alături de numeroase alte beneficii”, mai transmis organizatorii.

Spectatorii vor putea urmări competiția din sală, prețul unui bilet de acces fiind de 40 de lei pe zi. Totodată, concursul va fi transmis live și pe rețelele de socializare.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!