Evenimentul caritabil "Oradea donează o pâine", care a avut loc în ianuarie şi a presupus împărţirea a peste 150 de pâini sămanilor, va avea a doua ediţie.

Echipa organizatoare a anunţat joi, printr-un comunicat de presă, că cea de-a doua ediţie se va desfăşura vineri, 22 februarie. Astfel că, între orele 15-17, orădenii care au nevoie de o pâine vor putea să se servească din cutia inscripţionată cu numele evenimentului, în patru locuri special amenajate.

"Până luna trecută aveam trei locaţii în oraşul Oradea, Magazinul Crişul, Oradea Plazza şi Piaţa Rogerius. Anunţasem atunci că ne dorim ca în fiecare lună să adăugăm un nou punct de distribuţie a pâinii ceea ce se va şi întâmpla. Piaţa Nufărul va fi un nou punct pe care orădenii pot să îl ia în calcul pentru această a doua ediţie", se arată în comunicat.

Organizatorii au mai anunţat că la finalul fiecărei ediţii, pâinile rămase vor fi donate unor centre de bătrâni, de copii sau unor oameni cu nevoi speciale. La prima ediţie care a avut loc în ianuarie, pâinile care au rămas au fost donate unui centru pentru bătrâni din cartierul Episcopia.

De această dată, pâinile vor fi duse în comuna Dumbrava, unde se află un centru cu peste 350 de bătrâni.

Cei care doresc să susţină acest proiect sau care doresc să se alăture ca voluntari pot să afle mai multe detalii trimiţând un mail la adresa oradeadoneazaopaine@yahoo.com sau accesând pagina de facebook "Oradea donează o pâine".

Citește pe aceeași temă articolul: „Oradea donează o pâine”: 150 de pâini, pregătite pentru orădeni.