Compania orădeană Valtryp, specializată în producţia de volane pentru mărci de prestigiu din industria auto mondială, susţine eforturile cadrelor medicale din Oradea şi pe ale poliţiştilor implicaţi în acţiunile de oprire a răspândirii coronavirusului.

„Compania noastră a comandat şi plătit unei firme cu care colaborăm viziere de protecţie, 400 de bucăţi, din care 350 le-am şi distribuit miercuri. Am donat 100 de bucăţi Spitalului Municipal, 100 Spitalului Judeţean, 100 Poliţiei Judeţului Bihor şi 50 Poliţiei Rutiere. Celelalte 50 de viziere le donăm Unităţii de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean, care le va primi azi”, a declarat joi pentru BIHOREANUL fondatorul companiei Valtryp, Valeriu Trip.

Întreprinzătorul orădean îi roagă şi pe alţi oameni de afaceri şi cetăţeni din Oradea să contribuie în număr cât mai mare la eforturile pe care oraşul le face în condiţiile dificile ale pandemiei pentru combaterea acesteia.

„Haideţi, dragi orădeni, să arătăm că suntem buni şi că putem face ceva bun pentru oraşul nostru, mai ales pentru cei din linia întâi, de care depinde sănătatea şi ordinea comunităţii”, îi îndeamnă Valeriu Trip pe orădeni.

Valtryp este o companie cu capital integral românesc care funcţionează în Parcul Industrial Eurobusiness din Oradea, producând volane pentru mari fabricanţi de autovehicule din întreaga lume, precum Mercedes, Porsche, Jaguar, Audi, Lancia, Volvo, Toyota şi alţii.

(advertorial)