Titlul național universitar la baschet feminin se va decide în acest an la Oradea. Între 10 și 12 mai, sala polivalentă a Universității din Oradea va găzdui Campionatul Național Universitar de baschet feminin, la care vor participa cinci echipe.

Alături de echipa Universității din Oradea, în cursa pentru titulatura de cea mai bună echipă studențească în 2024 s-au mai înscris echipele ce reprezintă Universitatea „Transilvania” din Brașov, Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara, Universitatea Națională de Științe și Tehnologie Politehnica din București și Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport din București.

Concursul este organizat de către Federația Sportului Școlar Universitar, în parteneriat cu Universitatea din Oradea și Federația Română de Baschet.

„Echipele participante vor fi împărțite în două grupe, componența acestora urmând a fi stabilită, vineri, 10 mai, în ședința tehnică programată la ora 15:30. Meciul de deschidere al campionatului va avea loc vineri, de la ora 18.00, cu duelul echipelor din grupa A (A3-A2)”, a transmis, miercuri, Universitatea din Oradea.

Jocurile vor începe sâmbătă, la ora 9, semifinalele fiind programate de la orele 17 și 18.30.

Finala mică este programată duminică la ora 9.30, finala mare va începe de la ora 11, iar festivitatea de premiere de la ora 12.30.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!