Ziua de duminică va fi una rezervată exclusiv biliardului. Clubul sportiv de biliard şi snooker "Blue Ball Players" din Oradea, în colaborare cu "Pool Club Bar", va organiza etapa finală, a VI-a, din cadrul Campionatului Naţional de biliard Ardealul de Nord, ediţia 2013.

Ca o noutate absolută pentru acest concurs este faptul că se va juca după regulile jocului la bila 10.

Va fi una dintre etapele care va decide jucătorii care se vor califica la faza finală a întrecerii, care va avea loc luna viitoare la Bucureşti.

Competiţia se anunţă a fi deosebit de interesantă, datorită faptului că încă nu s-au decis primele trei locuri din clasament care duc la finală.

Primele cinci locuri din clasament înainte de această etapă sunt ocupate de Olah Gabor din Carei, cu 4600 puncte, Gergely Francisc, tot din Carei, cu 3400 puncte, Ardelean Cosmin, din Satu Mare, cu 3325 puncte, Marinca Traian (Satu Mare), cu 3250 puncte, şi de Ghirişan Daniel (Cluj Napoca), care a acumulat 2475 de puncte.

"Va fi o etapă atractivă în condiţiile în care cei mai buni jucători se vor califica în ultimul act. Ne bucurăm că am reuşit să organizăm o astfel de etapă aşteptată cu mult interes. Vreau să precizez că intrarea va fi liberă la club în limita locurilor disponibile", a declarat Adrian Oros principalul organizator a etapei.

Întrecerea va debuta de la ora 11, pentru ca seara după terminarea tuturor partidelor să aibă loc festivitatea de premiere.