Bijuterie arhitecturală a României şi oraş european cu pretenţii şi cu infrastructură la care multe oraşe din ţară doar jinduiesc, Oradea încă are trăsături de urbe mică şi provincială.

Localnicii şi turiştii pe care îi apucă foamea la ore mai târzii au mari şanse să găsească de-ale gurii doar prin benzinării, pentru că la restaurantele din centrul oraşului bucătăriile se închid la ora 22 sau în cel mai bun caz la 23.

După aceste ore, mai rămân deschise numai fast-food-urile, unde meniul conţine mai multe calorii decât o masă pantagruelică de sărbători.

Ce-i drept, multe localuri au uşile deschise până la miezul nopţii, însă doar pentru cei care vor doar să bea ori pentru clienţii care deja au mâncat mai devreme şi mai stau la poveşti.

Cum ar veni, Oradea poate asigura fotografii "instagramabile", dar nu şi o cină bună la ore târzii. Flămânzii de noapte pot doar să viseze la micul dejun...

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!