Ca urmare a furtunii de vineri, zona mall-ului orădean Lotus, una dintre cele mai inundate, a devenit principală sursă de glume, pozele şi filmuleţele făcute de orădenii din zonă devenind virale pe internet.

Un filmuleţ îl prezintă pe un biciclist temerar, care a încercat să înfrunte pedalând din greu apa adâncă, dar s-a împotmolit ca... orădeanul la lac, pe la mijlocul bălţii. Enervat – sau poate dimpotrivă, amuzat - pe situaţie, tânărul a lăsat bicicleta deoparte şi a efectuat o săritură "fejes" de invidiat, spre deliciul celor care-l urmăreau blocaţi la gura parcării de la Lotus.

Dacia ghinionistă, care a intrat în plutire pe balta creată la intrarea în parkingul subteran este asemuită, într-un montaj publicat pe Facebook, cu un submarin american pe jumătate scufundat în apă.

În vreme ce unii spun că Oradea a devenit o mică Veneţie, alţii chiar au invitat oamenii la pescuit. "Dragi împătimiţi ai pescuitului sportiv, sunteţi invitaţi la un concurs ad-hoc de pescuit C&R de către Primăria Oradea pe strada Oneştilor. Nu se percepe taxă de înscriere. Fire zbuciumate!", a scris un internaut pe Facebook.

Una peste alta, orădenii au dovedit, vineri, că nu degeaba oraşul lor este un centru important pe harta poloului şi nataţiei româneşti.

Vorba actorului Richard Balint, care s-a pronunţat şi el pe internet: "După cum cred că aţi observat, astăzi a fost pus în aplicare planul de extindere al Aquaparcului Nymphea în tot oraşul, votat săptămâna trecută! Eu zic ca e un succes!". Absolut…

Citiți pe aceeași temă articolele:

Rupere de nori în Oradea: Circulația, blocată în tot orașul! (FOTO / VIDEO)

Să vină pompierii! Sute de orădeni au beciurile inundate şi cer ajutorul ISU Crişana (VIDEO)