Târgul de Turism al României, ajuns la cea de-a 47-a ediţie, este un eveniment important pentru industria turistică, iar municipalitatea orădeană a făcut eforturi semnificative pentru a-şi consolida prezenţa şi a atrage mai mulţi turişti.

La ceremonia de deschidere, Ministrul Antreprenoriatului şi Turismului, Constantin-Daniel Cadariu, a vizitat standul Municipiului Oradea şi a avut discuţii cu reprezentanţii despre ofertele turistice ale oraşului şi judeţului Bihor.

"Suntem încântaţi să fim prezenţi la Târgul de Turism al României pentru a promova Oradea ca destinaţie turistică atractivă. Oraşul are multe de oferit, de la istorie şi arhitectură până la gastronomie, spa şi wellness, o agendă culturală generoasă." a declarat Alexandru Chira, director general Visit Oradea.

Oradea şi-a consolidat poziţia în ultimii ani ca una dintre cele mai importante destinaţii turistice din România, iar participarea sa la Târgul de Turism al României este o oportunitate excelentă de a-şi promova oferta pentru turiştii domestici.

Ediţia din această primăvară a Târgului de Turism al României are loc în perioada 23 – 26 februarie 2023, fiind dedicată atât agenţiilor de turism, touroperatorilor, participărilor internaţionale şi serviciilor turistice. Participarea la târg reprezintă oportunitatea de a întâlni noi clienţi, parteneri de afaceri, clienţii actuali şi potenţiali, lideri de opinie, într-un cadru necesar dialogului de business şi într-un mediu profesionist.

Standul prezent în cadrul expoziţiei s-a realizat cu ajutorul Primăriei Municipiului Oradea, Visit Oradea, Consiliului Judeţean Bihor, AMD Bihor, CNIPT Bihor şi Hotel President Băile Felix.

VISIT ORADEA

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!