Săptămâna aceasta, Oradea este reprezentată la cel mai mare târg de turism din lume, ITB Berlin. Participarea la acest eveniment de referinţă din industria turismului reprezintă un efort susţinut al municipalităţii orădene de a consolida poziţionarea destinaţiei la nivel internaţional şi de a atrage un număr mai mare de turişti în Oradea.

Visit Oradea este prezentă la standul României prin directorul general Alexandru Chira. Participarea la ITB Berlin oferă destinaţiei Oradea două beneficii majore: vizibilitate internaţională şi stabilirea de noi parteneriate strategice cu agenţii de turism, touroperatori şi alte entităţi cheie din industrie.

De mai bine de 50 de ani, numele ITB reprezintă cunoaşterea industriei la nivel mondial, reţele şi evenimente care stabilesc tendinţe, indiferent dacă sunt formate virtuale, în persoană sau hibride. Cu peste 24.000 de expozanţi prezentând cele mai noi destinaţii, produse şi servicii din industria turismului, ITB Berlin este o oportunitate esenţială pentru întâlniri de afaceri şi consolidarea parteneriatelor strategice în diverse sectoare ale industriei turismului. 

Prin prezenţa activă la acest evenimentul de prestigiu, Visit Oradea îşi continuă angajamentul de a promova Oradea ca o destinaţie turistică de primă clasă, susţinând astfel dezvoltarea turismului local şi atragerea de turişti internaţionali.

Visit Oradea
6 martie 2024

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!