Pentru toţi orădenii e extrem de important ca oraşul în care locuiesc să fie unul curat, aerul pe care îl respiră să fie cât mai nepoluat, iar viaţa lor şi a copiilor lor să fie cât mai plăcută.

RER Ecologic Service susţine toate aceste deziderate şi vrea ca fiecare în parte să fie îndeplinit. Primul pas în acest sens trebuie făcut prin comunicarea mutuală dintre operator şi cetăţeni. Tocmai de aceea, începând de luni, operatorul de salubritate şi BIHOREANUL lansează o nouă publicaţie, cu o viziune mai complexă asupra oraşului nostru.

Ce va conţine? 

În paginile noii publicaţii, intitulată "Oradea Noastră", se vor găsi detalii despre activitatea RER Ecologic Service, noutăţile intervenite în relaţia operator-comunitate, dar şi informaţii ce ţin de viaţa "verde" a oraşului şi de ecologiştii din lumea întreagă.

În plus, publicaţia îşi va surprinde cititorii cu lucruri inedite din istoria oraşului în care trăim şi va semnala aspectele bune şi cele rele ale urbei. Totul într-o prezentare estetică şi de conţinut deosebite, de calitate şi, mai ales, responsabilă şi sensibilă la nevoile orădenilor.

O rubrică aparte va fi dedicată sesizărilor primite de la orădeni, tocmai pentru ca RER Ecologic Service să-şi demonstreze solicitudinea faţă de ei. "Ne dorim să colaborăm sincer cu toţi cei care iubesc să trăiască într-un mediu curat şi tratează natura precum propria casă şi mizăm pe colaborarea la fel de sinceră a orădenilor cu spirit civic", spun reprezentanţii RER.

Aşa că nu rataţi pe 28 iunie primul număr al unei publicaţii ce va duce educaţia şi cultura ecologică la nivelul meritat de orădeni. Pentru că Oradea este a noastră, a locuitorilor ei!