Duminică, "balul" este deschis de meciul de handbal dintre CSM Oradea şi CSM Bistriţa, în care este de aşteptat ca echipa orădeană să-şi dovedească supremaţia în liga secundă unde conduce detaşat în Seria D.

Tot duminică, de la ora 17, se va desfăşura la Arena Antonio Alexe din Oradea meciul de baschet masculin din cadrul Diviziei A dintre echipele CSM Oradea şi BC Argeş Piteşti. După cinci victorii consecutive, orădenii ţintesc un nou succes care să le consolideze un loc în play-off, de neimaginat la debutul returului. Iubitorii de baschet mai comozi vor putea asista la acest meci din fotoliile de acasă pentru că partida va fi transmisă de TVR 3.

Dintre echipele de juniori, cel mai interesant joc este programat sâmbătă, de la ora 14, la Sala LPS între echipa LPS Bihorul Oradea şi U Mobitelco Cluj Napoca, contând pentru prima rundă a celei de-a doua faze a Campionatului Naţional de baschet pentru juniori III.

Fotbaliştii (excepţie Liga 1) au "etapă liberă" cu toţii după ce FRF a decis să reprogrameze toate partidele din Ligile a II-a şi a III-a precum şi meciurile de juniori.