Un orădean a ajuns în Arestul Poliţiei Bihor, după ce a zgâriat nu mai puţin de 11 maşini parcate pe strada Transilvaniei din Oradea.

Potrivit unui comunicat transmis marţi, de Poliția Bihor, bărbatul în vârstă de 55 de ani a fost reţinut cu o zi înainte, pentru 24 de ore, de poliţiştii Biroului Furturi din Autovehicule din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea, fiind bănuit de comiterea infracţiunii de distrugere.

"În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii orădeni îl bănuiesc pe acesta că, la 13 martie a.c, în intervalul orar 14.00 - 20.00, ar fi distrus prin zgâriere, mai multe elemente de caroserie şi parbrizul unui autoturism parcat pe strada Transilvaniei din municipiul Oradea.

Acelaşi bărbat este bănuit de poliţiştii orădeni că, în perioada februarie - martie a.c., ar fi distrus, tot prin zgâriere, alte 10 autoturisme parcate în aceeaşi zonă din municipiul Oradea, provocând astfel un prejudiciu total estimat la 15.000 de lei", se mai arată în comunicat.

Sursele BIHOREANULUI spun că vandalul era enervat că şoferii îşi parcaseră maşinile pe trotuarul din zonă, chiar şi dacă doar parţial.

Acum el s-a ales cu dosar penal, anchetatorii urmând să stabilească dacă nu cumva a mai făcut şi alte asemenea fapte, nereclamate.

Poliţiştii continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, "pentru documentarea întregii eventuale activităţii infracţionale a celui în cauză şi pentru recuperarea prejudiciului cauzat astfel".

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!