Un tânăr orădean şi-a petrecut noaptea în Arestul Poliţiei Bihor, după ce a acroşat un biciclist, iar apoi a fugit de la locul accidentului.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Bihor, evenimentul s-a produs marţi seară, în jurul orei 21.30, când orădeanul de 32 de ani, în timp ce conducea un autoturism, "nu a păstrat o distanţă laterală corespunzătoare în timpul deplasării şi a accidentat uşor un bărbat de 27 de ani, din comuna Oşorhei, care se deplasa pe bicicletă, în aceeaşi direcţie".

În loc să stea să vadă ce s-a întâmplat, şoferul a plecat de la locul faptei fără încuviinţarea Poliţiei, fiind găsit rapid de poliţiştii rutieri.

La testarea cu aparatul etilotest a reieşit că şoferul avea o concentraţie alcoolică de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat.

"Celui în cauză i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Poliţiştii Serviciu Rutier şi cei ai Biroului Rutier Oradea l-au reţinut pe orădeanul de 32 de ani pentru 24 de ore în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor, iar în cauză a fost întocmit dosar penal", arată comunicatul.