Orădeanca Brigitta Balogh, în vârstă de 23 de ani, a trecut de faza audiţiilor la Vocea României.

În ediţia difuzată vineri seară de Pro TV, orădeanca a reuşit să-i convingă pe toţi cei patru antrenori (Loredana, Smiley, Marius Moga şi Tudor Chirilă) să-şi întoarcă scaunele interpretând o melodie dificilă: "Listen" a lui Beyonce.

Iniţial, însă, în loc să o convingă să se alăture echipelor lor, antrenorii s-au recomandat unul pe celălalt. "Locul tău e în echipa lui Marius. Ai o voce extrem de modernă, extrem de puternică, pregătită să ajungă pe FM. Vocea ta trebuie să se audă şi la momentul ăsta el poate să o facă cel mai bine", i-a spus Tudor Chirilă.

În schimb, având în vedere că orădeanca are în spate mai multe colaborări cu casa de producţii HaHaHa, deţinută de Smiley, colegul său, Marius Moga, i-a recomandat să-l aleagă pe acesta. "Ea a mai cochetat cu HaHaHa şi cred că cea mai bună alegere este să meargă la antrenorul cu care a mai colaborat, se ştiu deja", a spus Moga.

Pe urmă, însă, antrenorii s-au răzgândit şi şi-au scos argumentele pentru a o convinge să li se alăture. În fine, Brigitta Balogh l-a ales pe Marius Moga.

Orădeanca are în spate o carieră de ani de zile în domeniul muzical, participând la mai multe concursuri, lansând single-uri şi având colaborări inedite, inclusiv una cu Snoop Dogg, pentru melodia "Play me like a violin", care a strâns aproape 7 milioane de vizualizări pe YouTube.

Vezi audiţia orădencei, aici!