Orădeanca Brigitta Balogh a părăsit cu lacrimi în ochi emisiunea Vocea României. Vineri seara, în semifinală, orădeanca a interpretat o melodie de-a lui Beyonce "If I were a boy".

Interpreta din echipa lui Marius Moga a primit laude din partea celor patru antrenori. "M-ai convins că ai o voce excelentă. Piesa este foarte grea şi te-ai achitat foarte bine de ea", i-a spus Tudor Chirilă.

Şi Loredana şi Smiley au lăudat-o pe orădeancă, dar cel mai încântat a fost chiar antrenorul ei. "Tu te-ai născut pe scenă. Ai ambiţie şi determinare şi te implici în tot ceea ce faci pe scenă", i-a transmis Marius Moga.

În urma voturilor publicului, însă, în finala acestui sezon al emisiunii Vocea României a ajuns cealaltă concurentă din echipa lui Moga, Anda Dimitriu, care a obţinut 52,5% din voturi, faţă de 47,5% pentru Brighi.

Înainte să părăsească emisiunea, cu lacrimi în ochi, orădeanca le-a mulţumit antrenorilor, în special lui Marius Moga. "Îmi aduc aminte de audiţii când am văzut că se întorc toate cele patru scaune. A fost cel mai frumos moment", a spus Brigitta.